Легендата на австралийския футбол Тим Кейхил ще сложи футболните обувки

...
Легендата на австралийския футбол Тим Кейхил ще сложи футболните обувки
Коментари Харесай

Легендата Кейхил ще изиграе последния си мач в националния отбор

Легендата на австралийския футбол Тим Кейхил ще постави футболните обувки и националната фланелка за финален път през ноември, когато Кенгурата играят контрола с тима на Ливан. Футболната федерация на Австралия разгласи през днешния ден, че футболистът със 107 мача и към този момент оповестил края на кариерата си в националния тим, ще бъде почетен за заслугите му към спорта в страната в Сидни на Олимпийския стадион на 20-и ноември.

"Чувстваме, че няма по-добър миг да почетем приноса на Тим към футболната игра в Австралия и да му дадем опция да чуе за финален път виковете на публиката зад тила си до момента в който играе в Сидни, съобщи изпълнителният шеф на федерацията Дейвид Галъп. В същото време и почитателите ще имат опция да видят за финален път в игра голмайстор номер 1 с националната фланелка.

38-годишният Кейхил има 50 гола за Австралия и единственият от страната, който е взел участие на четири Световни шампионати. На шампионата в Русия това лято той се появи като запаса в мача с Перу.

"Това ще бъде един необикновено специфичен момент- да представям страната ми за финален път и към този момент нямам самообладание да кажа едно огромно Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялата ми кариера, разгласи Кейхил. Футболистът има сериозна кариера и по европейските терени, като направи огромно име с екипа на Евертън. След като при започване на годината изигра 10 мача за Милуол, в този момент той носи екипа на индийския Джамшедпур.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР