Легендата на Арсенал и Франция Тиери Анри сподели, че голямото

...
Легендата на Арсенал и Франция Тиери Анри сподели, че голямото
Коментари Харесай

Анри обяви защо Пепе не се справя в Арсенал

Легендата на Арсенал и Франция Тиери Анри показа, че огромното лятно попълнение на тима Никола Пепе не съумява да се оправи по най-хубавия метод заради слабите представяния на целия тим.

Пепе пристигна на "Емиратс " през лятото от състава на френския Лил против сумата от 72 милиона паунда. Нападателят обаче досега не сбъдва упованията, като към момента чака първия си гол от игра през сезона.

Анри обаче има пояснение за не до такава степен безапелационните представяния на футболиста и отбрани футболисти от рецензиите на медии и фенове.

"Когато дойдеш за такава сума пари в различен клуб, то постоянно ще бъдеш цел за рецензии ", стартира някогашният френски стрелец.

"Той обаче не е изявил персонално предпочитание да бъде трансфериран против сходна сума и хората би трябвало да се абстрахорат от тези разсъждения. Самият Пепе също не би трябвало да се заслушва в рецензиите, а да продължи да дава най-хубавото от себе си ".

"Проблемът все още не е на Пепе, а на Арсенал. Ако тимът играеше по-добре, то евентуално и той щеше да се показва по-добре. Надявам се за клуба, че представянията ще се подобрят, с цел да бъде достогнато мястото в топ 4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР