Легендата на английския футбол Гари Линекер сподели очакванията си за

...
Легендата на английския футбол Гари Линекер сподели очакванията си за
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Гари Линекер: Много зависи коя Германия ще излезе на терена

Легендата на британския футбол Гари Линекер показа упованията си за днешния осминафинален конфликт сред “Трите лъва” и Германия от Евро 2020.

“Това е нещо в действителност удивително, 50:50 е. Очевидно, имаме някакво преимущество заради обстоятелството, че мачът ще се играе на “Уембли”. Може би това ще стимулира Англия, тимът ще направи всичко, с цел да ни победи. Представянето на “Бундестима” сега е доста непредсказуемо. Имаха неуверени мачове, само че и невероятни. Много зависи коя Германия ще се появи на терена. Англия към този момент играе много внимателно, пази се доста. Не свети с най-атрактивното показване, само че едвам в този момент навлизаме в елиминациите.

Играчите ни имат доста качества. Неопитни са, може би, само че измежду тях има и такива с голям опит. Ще забележим по какъв начин ще се оправят, това безспорно ще е голям тест за тях. Ще има 45 хиляди фенове на “Уембли”. Това няма по какъв начин да не се отрази, само че самият факт, че играеш на подобен шампионат, е задоволително мотивиращ. Надявам се в действителност да избухнем.

С Юрген Клинсман сме доста положителни другари, работили сме дружно безпределно доста пъти. Играли сме един против различен на полуфинала на Евро 1996 тук на “Уембли”. Той е страховит човек. Между нас има доста симпатично съревнование, само че в този момент ще бъде занимателно. Да, споделих, че всички играят, само че най-после Германия печели. Тази фраза е изключително известна в Германия. Надявам се обаче това да се промени във вторник”, разяснява Линекер пред Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР