Легендата на американския баскетбол Майкъл Джордан ще си има българска

...
Легендата на американския баскетбол Майкъл Джордан ще си има българска
Коментари Харесай

Нашенка ще става снаха на Майкъл Джордан

Легендата на американския баскетбол Майкъл Джордан ще си има българска снаха и скоро ще се стяга за женитба. Синът му Джефри е вдлъбнат по нашенката Радина Анева. Двойката към този момент не крие връзката си, даже Джефри към този момент е предложил брак на Радина, написа " България през днешния ден ".

Преди няколко седмици брюнетката е показала изгората си на родата, като го предиздвикала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Джордан бил мощно впечатлен от постройката на Народния спектакъл " Иван Вазов ", пуснали са фрагменти и с целувка на фона на " Александър Невски ".

" Направил е на Радина предложение за брак и се е показал пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от различен ", разкриха близки до щастливата нашенка.

Радина се мести да живее в Съединени американски щати през 2015 година и към този момент работи за медийния конгломерат на Рупърт Мърдок " Туенти Сенчъри Фокс ". Нейният фаворит Джефри пък къса с баскетбола преди 5 години и сега работи в " Найк ".

" Изглеждат доста влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с татко си, само че Радина е доста деликатна и прикрита по отношение на връзките им. Доскоро даже не споделяше кой е мъжът до нея ", разкриват още българските й другари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР