Легендарното либеро на мъжкия национален отбор на Русия Алексей Вербов,

...
Легендарното либеро на мъжкия национален отбор на Русия Алексей Вербов,
Коментари Харесай

Алексей Вербов продължава кариерата си, иска да играе в Токио 2020

Легендарното либеро на мъжкия народен тим на Русия Алексей Вербов, който по-рано бе декларирал, че ще се отдръпна от спорта след края на сезона, може още веднъж да се завърне в „ Сборная “ за Олимпиадата в Токио 2020. Това бе обявено за съветските медии от генералния секретар на Всерусийската федерация по волейбол Александър Яременко.

По-рано беше публично оповестено, че 37-годишния Вербов ще управлява втория състав на съветския народен тим. Новият му пост ще бъде продължение на треньорския му дебют, който се състоя в Казан. През сезон 2016/2017 Вербов бе играещ-треньор в Зенит (Казан). На 21 септември 2016 бе стартът на треньорската му кариера, като той бе отпред на Зенит в предварителния стадий от шампионата за Купата на Русия.

„ Искаме да забележим по какъв начин Алексей ще се покаже като треньор. Възможно е той да реши да продължи кариерата си преди Олимпиадата. Но към този момент е належащо да се изчака решението му ”, сподели Яременко.

На процедура това значи, че Владимир Алекно и през новия сезон ще води Зенит (Казана), а Алексей Вербов ще му бъде играещ помощник-треньор, както и през този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР