Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира пред Тема Спорт

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира пред Тема Спорт
Коментари Харесай

Джони Велинов: Бусато е бразилски българин, страхотен е!

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов разяснява пред " Тема Спорт " изявите на Густаво Бусато.
 Джони Велинов: От ЦСКА ми пожелаха да не очаквам повече трофеи, а да ги виждам
Джони Велинов: От ЦСКА ми пожелаха да не очаквам повече трофеи, а да ги виждам

Искам да виждам единствено хубави златни работи, споделя той

" Отдавна настоявам, че Бусато е страховит вратар. Много съм благополучен за него. Срещу Ботев за следващ път се показа на доста високо равнище и оказа помощ за чудесната и извънредно значима победа на негостолюбив стадион. Със сигурност заслужава похвали за представянето си ", съобщи Велинов.

" Страшно мъчно е за нападателите да го преодолеят един на един, като по този индикатор няма еднакъв в шампионата, а също така към този момент е много добра и връзката му със бранителите. И преди съм казвал, че Бусато към този момент на половина е българин. Българската вратарска школа е доста качествена и точно с помощта на нея той съумя да развие капацитета си. Така че на вратата на ЦСКА виждаме един бразилски българин ", анлизира някогашният национал.

" Важно е да се означи работата на треньорите на вратарите с него, тъй като тя е извънредно значима. А и Бусато има още едно мощно качество - слуша ме какво му приказвам и го извършва (смее се). Много съм удовлетворен от неговото развиване ", акцентира Джони.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР