Легендарният турски специалист Фатих Терим се завърна с победа начело

...
Легендарният турски специалист Фатих Терим се завърна с победа начело
Коментари Харесай

Императора с триумфално завръщане начело на Галатасарай

Легендарният турски експерт Фатих Терим се завърна с победа отпред на Галатасарай. В мач от 17-ия кръг грандът от Истанбул надделя с 3:1 новака Гьозтепе. Преди началото на срещата препълненията " Тюрк Телеком Арена " приветства завръщането на Императора с бурни аплодисменти.

Срещата стартира неприятно за домакините, които изоставаха в резултата след 9 минути игра. Адис Яхович даде преднина на отбора от Измир след тъкмо изпълнена дузпа.

 Фатих Терим е новият треньор на Галатасарай
Официално: Фатих Терим е новият треньор на Галатасарай

Императора заменя на поста Игор Тудор

Десет минути по-късно някогашният футболист на Левски Гари Родригес се възползва от отличен пас на Бафетимби Гомис и изравни резултата. В 41-ата минута националът на Кабо Верде получи травма и бе сменен.

Влезлият на мястото на крилото - Ясин Йозтекин даде преднина на Галатасарай в 53-ата минута, а в 70-ата бранителят Майкон оформи крайното 3:1.

Галатасарай заема второ място във краткотрайното класиране с 35 точки, с една по-малко от водача Истанбул Башакшехир. Трети е Фенербахче с 33 пункта, а четвъртото място се поделя от Бешикташ, Гьозтепе и Кайзериспор, които имат по 30 точки.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР