Легендарният шотландски мениджър сър Алекс Фъргюсън призна две от най-големите

...
Легендарният шотландски мениджър сър Алекс Фъргюсън призна две от най-големите
Коментари Харесай

Сър Алекс: Съжалявам за Бербатов

Легендарният шотландски управител сър Алекс Фъргюсън призна две от най-големите си неточности, които е позволил като управител на Манчестър Юнайтед за интервал от 27 години. Една от тях е обвързвана с българския нападател Димитър Бербатов и изключването му от групата за финала в Шампионската лига против Барселона през 2011 година. Другата е за същото, само че с пострадал Джи Сун Парк през 2008 година на финала против Челси.

" Да спечелиш европейка клубна купа е нещо фантастично. Разполагах с в действителност необикновен състав от играчи, даже и запасите. Със ужасно наличие и добър, страховит състав. Моят проблем е за финала през 2008 година, даже скърбя за това решение, когато оставих Парк отвън групата. Той имаше невероятна роля и това е огромният проблем на тези финали”, съобщи легендата.

„ През 2011 година на " Уембли " сторих същото и с Димитър Бербатов, а той го одобри доста зле. Не го заслужаваше. Нито един състезател не заслужава да бъде оставен отвън финала. Затова и на всички европейки семинари за треньорите опитваме да въведем да има 11 запаси ", добави шотландецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР