Легендарният руски ММА боец Фьодор Емеляненко заяви след победата си

...
Легендарният руски ММА боец Фьодор Емеляненко заяви след победата си
Коментари Харесай

Кога Фьодор Емеляненко ще се откаже от спорта?

Легендарният съветски ММА войник Фьодор Емеляненко съобщи след успеха си над Чаел Соннен в полуфинална среща от шампионата на Белатор в тежка категория, че към момента не е подготвен да отговори на въпроса по кое време ще приключи кариерата си. Според Фьодор всичко зависи от здравословното му положение и крайния излаз от шампионата.

" Президентът на " Белатор " е споделил, че аз съм най-хубавият войник в историята на спорта? Честно казано, главата ми не действа доста добре в този миг. Но сигурно мога да кажа, че ми харесва метода, по който се бие Кейн Веласкес ", съобщи Емеляненко.

" Благодаря на Бог, че през днешния ден ми даде тази победа. Щастлив съм. Все още не съм гледал борбата на Бейдър, само че в подготовката за него ще обърна повече внимание на отбраната от тайкдауни. Кога ще завърша кариерата си? Всичко зависи от здравето ми. Ще ви отговоря на този въпрос след финала ", добави съветската легенда.

" Какви са проектите ми в този момент? Ще се прибера при фамилията си, желая да видя девойките си, ще си умря и ще се заема с работата си в организацията " ММА Русия ", приключи Емеляненко.

Фьодор Емеляненко ще се изправи против Райън Бейдър във финалната среща от шампионата на Белатор в тежка категория на 26-ти януари в Лос Анджелис.

По пътя към финала Емелианко надви над съперници като Франк Мир (ТКО) и Чаел Сонен (ТКО), до момента в който Бейдър се оправи с конкуренцията на Мохамед " Кинг Мо " Лавал (ТКО) и Мат Митрионе (решение).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР