Легендарният румънски футболист Георге Хаджи коментира честата смяна на треньорите

...
Легендарният румънски футболист Георге Хаджи коментира честата смяна на треньорите
Коментари Харесай

Джика Хаджи се ядоса след уволнението на Петев

Легендарният румънски футболист Георге Хаджи разяснява честата промяна на треньорите в локалните клубни отбори. Повод бе уволнението на Ивайло Петев от Университатя Крайова. Малко преди българския експерт, ЧФР Клуж пък се раздели с Адриан Муту.

Хаджи е безапелационен, че треньорите в Румъния не са задоволително уважавани, даже да правят доста добра работа. Той добави, че това е една от аргументите за регреса на клубния футбол в северната ни съседка.

" Моето усещане? През последните 10-15 години в Румъния се изгуби наличието на понятието треньор. От техническа позиция те имат най-важната роля. И те би трябвало да са спортни, би трябвало да са доста положителни, би трябвало да бъдат уважавани, би трябвало да са виновни. Това е фундаментално нещо. У нас треньорите въобще не са на респект, както беше едно време. За страдание това е една от аргументите да сме там, където сме. Това е общото ми усещане и не имам предвид самостоятелна обстановка или клуб ", сподели треньорът на Фарул Констанца преди мача с Университатя.
 Официално: Университатя Крайова разгласи раздялата си с Петев
Официално: Университатя Крайова разгласи раздялата си с Петев

Новината беше обявена по-рано днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР