Легендарният подземен бос Васил Илиев е респектирал полицаите с бухалки!

...
Легендарният подземен бос Васил Илиев е респектирал полицаите с бухалки!
Коментари Харесай

Легендарният Васил Илиев респектирал полицаите с бухалки

Легендарният под земята необут Васил Илиев е респектирал служителите на реда с бухалки! Това призна пред в. " България през днешния ден " един от най-старите кръчмари в София - чичо Киро. Той държи малко ресторантче на улица " Будапеща " в центъра на столицата към този момент повече от 40 години. Ресторантьорът признава, че постоянно е обслужвал Васко Илиев в своето заведение в годините на ранната народна власт.

Двамата даже се сближили, а чичо Киро, който скоро ще навърши 80 години, още пази мемоари за тартора на ВИС-2. Убийството на емблематичния необут на ВИС-2, което до ден сегашен остана неразкрито, беше осъществено на 25 април 1995 година Илиев имаше свое фамозно заведение " Мираж " в столичния квартал " Гоце Делчев ". Ресторантът стана известен в средата на 90-те години, откакто тъкмо пред него беше погубен президентът на застрахователната компания ВИС-2.

" Няколко пъти съм бил в заведението на Васко Илиев " Мираж ". Познаваме се още отпреди това. Познавах доста борци. Веднъж сядаме на една маса, ядем, пием и желаеме сметката. А сервитьорът ни демонстрира една тъмна маса в дъното и споделя: " Шефът е там и сподели, че всичко е за негова сметка ". След това Васко пристигна и сподели: " Отвън ви чака една жигула, качвате се и ще ви закара, където поискате ". Аз тогава към момента нямах кола и одобрих ", споделя чичо Киро. Той няма да не помни по какъв начин хората на Васко Илиев са респектирали служителите на реда по тези години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР