Легендарният пилот от Формула Дейвид Култард и неговият болид вече

...
Легендарният пилот от Формула Дейвид Култард и неговият болид вече
Коментари Харесай

Култард и неговият болид вече са на Гребната, пловдивчани очакват демонстрацията СНИМКИ

Легендарният водач от Формула Дейвид Култард и неговият болид към този момент са на Гребната база в Пловдив. Десетки пловдивчани с интерес следят протичащото се, още преди формалното начало на събитието.

Звездата се готви да подари незабравимо преживяване на почитателите. Тази събота асът и екипът му ще трансфорат сектора в писта за F1.

Пловдив за първи път ще бъде хазаин на мегашоу обвързвано с Формула 1. Преди шоуто Red Bull Showrun на Гребната база някогашната звезда на Формула 1 пилотира своя болид из улиците на града, като за задачата поетап бяха затваряни булеварди.

Световноизвестният водач е основен воин във кино продукция, която ще се снима два дни. Подобни филми са били снимани в градове като Ню Йорк и Джеда. Кулминация на гостуването му е шоуто, което ще се организира на 25 юни на Гребната база. Събитието е с потенциал 10 000 души и няма възрастови ограничавания.

Bushido club в комплекс " 7 POINTS " е мястото, което някогашният водач от Формула 1 Дейвид Култард и екипа на RedBull са избрали за празненството след мегашоуто на Гребната база.

След демонстрацията, болидът ще бъде паркиран пред клуба и всички почитатели ще могат да си създадат фотоси. Домакините на празненството са организирали welcome drink за всички посетители на Bushido, които ще купонясват с един от най-известните водачи във Формула 1.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР