Легендарният нападател и настоящ наставник на Беневенто Филипо Индзаги коментира

...
Легендарният нападател и настоящ наставник на Беневенто Филипо Индзаги коментира
Коментари Харесай

Индзаги: Малко съм ядосан на Кристиано и Меси

Легендарният нападател и сегашен ментор на Беневенто Филипо Индзаги разяснява подновяването на футболния сезон в Италия, тазвечершния мач сред Ювентус и Милан, както и суперзвездата на “бианконерите” Кристиано Роналдо.

“Изпитвам огромни наслада и неспокойствие от завръщането на мачовете. Дано футболът ни донесе успокоение. В най-лошия интервал, когато всеки ден имаше доста смъртни случаи, никой не искаше да играе футбол. Единственото условие беше да се молим и да имаме религия. Надявам се, че това трагично прекарване е върнало всички на земята, даже тези в нашия свят, понижавайки избрани неуместни цифри. Време е да рестартираме и да създадем всичко по-човешко и обикновено.
@acmilan ora vi capiamo meglio #FilippoInzaghi #Inzaghi #ForzaStrega #BeneventoCalcio pic.twitter.com/1A7KgwYlTm
— Benevento Calcio (@bncalcio) June 11, 2020 Сега обаче нямам самообладание да включа тв приемника и да виждам Юве - Милан. Треньорите се пробват да придават сигурност и изключително в миг като този бих отписал някакви огромни вести. Съжалявам, че няма да го има съревнованието сред Роналдо и Ибра. Дали съм очаквал Кристиано да се трансформира в подобен голмайстор? Толкова извънреден може би не. Давам го като образец в моята съблекалня, тъй като знам метода, по който тренира. Но съм малко сърдит на него и Меси. Заради тях наподобява, че в европейските шампионати аз и Раул сме вкарвали малко”, разяснява Индзаги пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР