Легендарният китарист на Ролинг Стоунс Кийт Ричардс захвърлил цигарите на

...
Легендарният китарист на Ролинг Стоунс Кийт Ричардс захвърлил цигарите на
Коментари Харесай

Легендата Кийт Ричардс захвърли цигарите и стана за пример

Легендарният китарист на Ролинг Стоунс Кийт Ричардс захвърлил цигарите на 75-годишна възраст. Това разгласи самият той по време на изявление за нюйоркското радио Q104,3. Цяла година не съм запалил нито една цигара, даже устоях на рождения си ден на 18 декември. А се изкушавах, признава Ричардс.
Той и водещият се обединили към тезата, че да се откажеш от цигарите даже е по-трудно в сравнение с да спреш опиатите. Давал съм неприятен образец на рокаджиите години наред, само че към този момент 12 месеца съм на другия полюс. Да го създадат и те, предлага китаристът.

През живота си доста пъти съм се мъчил да се откажа и от цигарите, и от дрогата, и от алкохола. Минах през сложни стадии, лекувах се в клиники. В последна сметка се оправих, само че не беше по никакъв начин елементарно, споделя известният музикант, който със съученика си Мик Джагър основава английската група Ролинг Стоунс през 1962 година. На англичанина са повдигани десетки обвинявания за владеене на неразрешени субстанции. Преди няколко години в друго изявление Ричардс описа случай, когато се прибрал порядъчно пиян и „ изшмъркал “ татко си. Всъщност объркал кутията, където държал дрога с урната с праха на кремирания му родител. Разрази се голям скандал и китариста се извини обществено, като също така се обърна към младежите и ги прикани да не повтарят неговите неточности.

На 22 юни пък Мик Джагър се върна на сцената след интервенция по промяна на сърдечна клапа. Здрав съм, всичко е наред, подготвен съм за сцената, съобщи тогава той. И именитата група в действителност направи няколко запаметяващи се концерта от плана No Filter Tour.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР