Легендарният италиански треньор Марчело Липи сподели, че е бил шокиран,

...
Легендарният италиански треньор Марчело Липи сподели, че е бил шокиран,
Коментари Харесай

Липи коментира онази проява на Зидан на големия финал

Легендарният италиански треньор Марчело Липи показа, че е бил шокиран, когато Зинедин Зидан смъкна Марко Матераци с удар с глава по време на финала сред Франция и Италия на Световното състезание през 2006-та година.

Специалистът употребява времето, с цел да си напомни някои от огромните финали в своята кариера. Един обаче постоянно ще изпъква в паметта освен на Липи, само че евентуално и на цяла футболна Италия - финалът през 2006-та. Разбира се, когато се спомене този край няма по какъв начин да се пропусне и моментът на драма сред Зидан и Матераци.

"Бях същински шокиран, когато Зидан повали Матераци. Работил съм с него в Ювентус и той е извънредно образован и преклонен състезател и човек. Зидан е страхотна персона ", стартира той.

"Гледал съм дузпите над 20 пъти и постоянно е прочувствено. Избрах Фабио Гросо за финален реализатор, тъй като най-хубавите дузпаджии към този момент бяха подредени. Гросо обаче беше отбелязал решителната дузпа против Австралия, както и голът в продълженията против Германия ", спомни си с трогване опитният Липи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР