Легендарният футболист и треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов сподели

...
Легендарният футболист и треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов сподели
Коментари Харесай

Паро Никодимов: 2024-та може да е отправна за бъдещето на ЦСКА! Ремонтът на “Армията и титла ще изкачат клуба на следващото ниво

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов показа своите очакавания за нещата свързани с клуба през идната година  и насочи своите новогодишни пожелания.

" На първо място поисквам на всички здраве, това е най-важното. А след това към този момент всеки да си гони сбъдването на задачите и фантазиите. Всички цесекари желаеме да забележим тима най-накрая още веднъж на върха, само че това си зависи и от хората в клуба. Публиката постоянно дава всичко от себе си в своята поддръжка. Ако футболистите и управлението също стартират да дават толкоз, нещата ще се получат. Страхотно ще е и да стартира градежът на новия стадион, което също доста дълги години се чакаше от почитателите. Ремонтът на " Армията " и спечелването на купата могат да са основополагащи за развиването на целия клуб и прекосяването му на идващото равнище. И както едното наподобява, че ще се случи, по този начин би трябвало и другото. Стадионът си е стадион, само че нали на него би трябвало някой да играе, да носи наслаждение на хората. Стига сме се задоволявали с посредствени футболисти. ЦСКА би трябвало да заиграе като първенец. Крайно време е. Не може толкоз години подред да има все един и същи първенец, както ЦСКА през 50-те. В един миг би трябвало да изпаднеш от трона. Това е належащо да се случи и с Лудогорец, и то още тази година. Надявам се да има смяна и в БФС и да спре да се бута този или оня. Затова 2024-та може да е насочна за бъдещето на ЦСКА със започването на ремонта на стадиона и спечелването на купата. Пожелавам им го, съобщи Паро пред " Тема спорт ".
 Аспарух Никодимов: Надявам се на новия стадион ЦСКА да печели трофеи и купи
Аспарух Никодимов: Надявам се на новия стадион ЦСКА да печели трофеи и купи

Легендата разяснява идната реконструкция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР