Легендарният Фреди Меркюри днес трябваше да навърши 73 години. За

...
Легендарният Фреди Меркюри днес трябваше да навърши 73 години. За
Коментари Харесай

Фреди Меркюри на 73! Вижте най-доброто от него!

Легендарният Фреди Меркюри през днешния ден трябваше да навърши 73 години. За страдание надареният реализатор към този момент не е измежду нас, само че вокалистът на Queen остави след себе си изключителни песни, трансформирали музикалния свят.
Фарук Булсара, както е същинското му име, е роден на 5 септември 1946 година в Стоун Таун на остров Занзибар. Той е от етнорелигиозната общественост парси. По-късно фамилията му се мести в Индия и по-късно във Англия, където през 1970 година дружно с Брайън Мей и Роджър образува групата Queen. Умира през 1991 на 45 години след затруднения от СПИН, като удостоверява обществено един ден преди гибелта си, че е болен.
" Поради големия напън на медиите през последните две седмици желая да потвърдя, че съм болен от СПИН. Смятах за правилно да вардя в загадка информацията до момента поради околните си. Но настъпи моментът приятелите ми и почитателите да научат истината. Надявам се всички да се присъедините към лекарите ми в битката с тази ужасна болест. Личният ми живот постоянно е бил доста значим за мен. "
Вижте 5 мощни цитата от него и 5 от най-любимите ни песни на Queen в СТАТИЯТА ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР