Легендарният боец Димитриъс Джонсън не иска повече да се бие

...
Легендарният боец Димитриъс Джонсън не иска повече да се бие
Коментари Харесай

Легендарен MMА боец: Не искам да се връщам в UFC

Легендарният войник Димитриъс Джонсън не желае повече да се бие за UFC. Преди време той беше сменен за Бен Аскрен и дебаркира в азиатската организация ONE Championship. 34-годишния американец се показа доста мощно в ONЕ и съумя да завоюва шампионата им в категория муха, написа mma.bg.

Димитриъс завоюва първите си 3 борби под техния банер и в този момент ще мери сили с първенецът Адриано Мораеш на 24-ти февруари 2021 година в Сингапур. " Mighty Mouse " е с връх 30-3-1 в ММА и се намира в серия от 3 следващи победи. Той завършва 17 от своите борби и не е губил с привършване в ММА.

Димитриъс прекара няколко години в UFC и съумя да отбрани купата си 11 следващи пъти, което е връх. За страдание Дейна Уайт по този начин и не го оцени и планираше да закрие категорията, тъй като Джонсън не продавал. Опитния деец към този момент е благополучен в ONE и възнамерява да приключи кариерата си там. Ето какво сподели Джонсън за бъдещето си:

" Не желая повече на смъквам до 56 кг. Казвам ви го в този момент. Това е прекомерно доста работа. Аз си движа на 58 кг, нямам мазнини и съм в добра форма. Няма да е здравословно за черния дроб да смъквам на 56 кг. Вече одъртявам и би трябвало да проследявам тези неща. Остават ми още доста борби от моя контракт с One Championship. Аз ще приключа моята кариера под банера на One Championship. Не желая да се връщам на остарялото място. Това е последната ми спирка в ММА. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР