Легендарният актьор и баща на холивудската звезда Дженуфър Анистън –

...
Легендарният актьор и баща на холивудската звезда Дженуфър Анистън –
Коментари Харесай

Почина бащата на Дженифър Анистън, тя написа трогателно прощално послание

Легендарният артист и татко на холивудската звезда Дженуфър Анистън – Джон Антъни Анистън, умря на 89-годишна възраст. Той е умрял в петък, удостовери щерка му с пост в обществените мрежи.
Прочетете още
Роден като Янис Анастасакис, американският актьор от гръцки генезис става международно прочут с ролята си на Виктор Кириакис в сериала „ Дните от нашия живот “. В продукцията той играе от 1965 година в продължение на 37 години. През юни той завоюва и награда „ Еми ” за повсеместен принос.

В профила си в Instagram Дженифър Анистън разгласява прочувствено прощално обръщение, към фамилни фотоси с татко ѝ от ранното ѝ детство до момента. 

„ Мили мой баща, Джон Антъни Анистън, ти си един от най-прекрасните хора, които в миналото съм срещала. Благодарна съм, че пое пътя си към парадайса в мир и без болежка! И то на 11.11… Винаги си бил извънредно прецизен. Винаги ще те обичам! Не забравяй да ме посещаваш ”, написа актрисата.

Новината за кончината на Джон Анистън идва, дни откакто щерка му приказва за болката от раздялата на родителите си в особено изявление за списание „ Allure ". Звездата от „ Приятели ” показа, че е дала прошка и на майка си, и на татко си.
   View this post on Instagram   

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР