Легендарни музиканти и групи ще гостуват и тази година в

...
Легендарни музиканти и групи ще гостуват и тази година в
Коментари Харесай

Обичани музикални легенди идват в Пазарджик за БириМанджаро

Легендарни музиканти и групи ще гостуват и тази година в Пазарджик по време на станалия към този момент обичаен фестивал " БириМанджаро ". Предстоящото му издание ще бъде от довечера до 4 юни в парк “Стадиона “. Празникът на крафт бирата и хубавата храна още веднъж ще бъде придружен от голям брой театрални изяви и атракции.

На 2 юни чакаме на сцената да се качат легендите от Б.Т.Р. Преди тях публиката ще види Тома Здравков с неговата тайфа - те ще бъдат подгрявани от пазарджишките Deafwave и Voice and Fingers. На 3 юни програмата стартира от обяд с дневни интензивности. Вечерта за първи път на пазарджишка сцена ще се качат Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени ", които ще бъдат подгрявани от нашумялата тайфа Innerglow, пазарджиклиите от " Стойност " и New Orleans Brass Band. На 4 юни събитията също ще са от обяд. На сцената ще излязат звездите от рок група " Конкурент ", като преди тях най-големите рок шлагери ще изпълне китаристът Дино Рок.

За положителното превозване ще се погрижат и едни от най-популярните крафт пивоварни в Европа и България. Ще има и обособени зони за храна, част от която ще подготвя началник Реджеп Бадев, специфичен американски ван ще предлага опушени меса, приготвени на смоукър, ще има и бургери, картофки и други вкусотии, оповестиха в задатък уредниците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР