Легендарната поп фолк певица Екстра Нина изненада доста приятно феновете

...
Легендарната поп фолк певица Екстра Нина изненада доста приятно феновете
Коментари Харесай

Екстра Нина проби на чужд пазар

Легендарната поп фолк певица Екстра Нина изненада много прелестно почитателите си, като направи непредвиден пробив на турския пазар, където, както знаем, редица родни реализатори се употребяват с огромно почитание, написа show.blitz.bg.

Изпълнителката от години живее в южната ни съседка и очевидно там се усеща надалеч по-комфортно, с цел да продължи да развива музикалната си кариера, като прави песни за турската аудитория.

" В Турция ще се споделям Нина Димитрова и работя с компания Arpej Yapım, които спомагаха за качването на клипа ми в най-големия турски канал в Youtube netd müzik ", споделя певицата.

За музиката и текста на сингъла си Екстра Нина е заложила на Ender Çalışkan, аранжимента е поверен на Serdar Seçme, а режисьор на видеоклипа е Utku Çılgın.



Наскоро появяването на Екстра Нина в рейтингово турско шоу провокира и огромно медийно внимание, тъй че, както се споделя, тя е на точното място в точното време.

" Подготвям още песни за турския пазар. Вчера гостувах за следващ път и в шоуто на Фарук Йълмаз по най-гледаната турска телевизия на Балканите особено – Tek Rumeli TV ", прибавя още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР