* Ледени дъждове, смърт на руски политик, ядрена експлозияНивото на

...
* Ледени дъждове, смърт на руски политик, ядрена експлозияНивото на
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга: Чакат ни ужасии през 2021

* Ледени дъждове, гибел на съветски политик, нуклеарна детонация

Нивото на международният океан през 2021 година ще увеличи. Ледени дъждове ще валят по целия свят. Границите сред страните ще стартират да се трансформират. Това предвижда Вера Лион, която е наричана казахстанската Ванга поради точните й предсказания за бъдещето, оповестява rsute.ru.

Тя твърди, че следващата година ще бъдат пуснати в продажба огромно количество летящи машини (б.а. автомобили), ще бъде конструиран и галактически транспортен съд, благодарение на който ще стане допустимо да се направи нова експедиция до Луната.

Големи промени в света предвижда Вера Лион. Те се случат след гибелта на един от известните съветски политици, прибавя тя, само че без да показва името му.

Според нея част от глобите против Русия през 2021 година ще отпаднат, само че Москва в подмяна нямало да направи никакви отстъпки. Руските учени пък щели следващата година да изобретят нови оръжия с невероятна мощност, непознати до момента на човечеството.

В резултат на научни проучвания ще се стигне до нуклеарна детонация, само че вредите ще са минимални, прибавя казахстанската Ванга, която е на 58 години.

Ето какво беше предсказала гадателката за 2020 . Прогнозата си тя даде през октомври 2019-та.

2020 година ще е по-плодородна от тази, поради голямото количество превалявания, които ще се изсипят. Съотношението на сушата и океаните ще се промени. Океаните евентуално ще завладяват нови територии.

Едно от виденията, които получила, било за лека лодка, която се движи в тъмна вода и се блъска в невидима бариера, а по-късно се люлее от огромните талази и не може да се придвижи напред. Тя го разтълкува по следния метод:

В началото на годината събитията в света ще се развиват бързо, само че след известно време се случва нещо (б.а. незнайно какво към този момент и на Вера Лион). То ще се трансформира в бариера за развиването на Земята и даже може да провокира противоположен ход. Най-вероятно сходно затруднение ще възникне и през втората половина на годината.

 Предстои появяването на нов тип оръжие в Русия. Тя го назовава незабележим дрон. Той няма да има аналози в света, твърди ясновидката.

Според нея Русия ще е на прага на боен спор, само че до война евентуално нямало да се стигне. Тя не прецизира обаче от кое място ще пристигна опасността.

През 2020 година е вероятен опит за нападение против Лукашенко. Метежът против президента на Беларус щял да бъде грамаден, само че до смяна в ръководството на страната нямало да се стигне.

В Украйна обаче е допустимо да се стигне до обособяване на провинция Донбас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР