Лечение на кашлицата с домашна отвара Невероятна рецепта! Лекува кашлицата

...
Лечение на кашлицата с домашна отвара Невероятна рецепта! Лекува кашлицата
Коментари Харесай

Лечение на кашлицата и укрепване на имунната система

Лечение на кашлицата с домашна запарка

Невероятна рецепта! Лекува кашлицата и укрепва имунитета. Заслужава си да я опитате!

Това средство е доста дейно. Ако страдате от кашлица в продължение на няколко дни, тогава знайте, че единствено една чаша от това средство дневно ще ви помогне да се отървете от нея и да подсилите имунитета си.

Необходими съставки:
100 грама овес
200 грама захар
1 чаша вода

Приготвяне:
Измийте овеса и по-късно го сложете в дребна тенджера с водата и захарта. Поставете тенджерата на котлона и оставете да се вари няколко минути. По-добре би било да приготвите тази примес вечер и да я оставите за една нощ.

На сутринта прецедете и изсипете течността в стъклен буркан. Съхранявайте буркана в хладилника. Това количество напитка е задоволително за 4 до 5 дни.

Употреба: Всяка заран в продължение на 40 дни на празен корем консумирайте по една чаша (30 мл.) от тази напитка. След това би трябвало да извършите отмора за 15 дни, а след почивката можете да повторите лечебния цикъл за 40 дни. С това средство ще се отървете от слузта и ще подсилите имунната си система.

Не пропускайте ден, доста е значимо! След края на лекуването ще бъдете изцяло здрави.

Много проучвания потвърждават, че овесът е един от най-ценните артикули. Овесът съдържа хранителни субстанции и се смята за лечебно растение.

Овесът съдържа доста хранителни субстанции като лецитин, витамини А и В, потребни протеини и аминокиселини, ниацин, биотин, калций, желязо, фосфор, цинк, магнезий, йод и доста други скъпи хранителни субстанции, които са значими за всеки човек.

Можете да употребявате овес за подготвяне на чорба, което е належащо и доста потребно за вас за възстановяване на здравето на стомаха и червата, оказва помощ за решение на проблеми с жлъчния мехур, бъбреците и кръвната захар.

Вижте още: Болките в ставите ще изчезнат с един лимон дневно

Ако страдате от съществени здравословни проблеми или мощна болежка, предлагаме ви да потърсите лекарска помощ. Самолечението може да бъде рисково за вашето здраве.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР