Leader Academy стартира второ издание на . Кампанията цели да

...
Leader Academy стартира второ издание на . Кампанията цели да
Коментари Харесай

Стартира Националната кампания 100-те изгряващи звезди на 2024

Leader Academy започва второ издание на. Кампанията цели да разкрие 100 амбициозни и стимулирани младежи, на възраст сред 16 и 25 години от цялата България, и да ги поддържа със стипендия за кариерна акселерираща стратегия, оповестява 3CON Marketing Agency.

Поколението Z демонстрира предпочитание за самостоятелност, еластичност и независимост. Ако им се даде опцията да работят на всички места по личен метод и да извличат задоволство и стойност от своя труд, те се демонстрират като извънредно продуктивни. Техният работен жанр и полезности се разграничават удивително от тези на предходните генерации, заради което е от значително значение да се приложи адаптивен метод.

Програмата дава разнородни кариерни благоприятни условия, в това число кариерни съвещания, онлайн методология за идентифициране на кариерния капацитет, лидерски уъркшопи, общностна платформа за една година, стажантска стратегия и 7-дневен Bootcamp. Освен това, сполучливо приключилите стажантската стратегия имат опция за менторинг, цялостна стипендия за Bootcamp, кариерно профилиране и документ за извършен стаж.

Talent Factory Digital Express е част...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР