Le Photographe Syrah 2017 зае челно място в класацията на

...
Le Photographe Syrah 2017 зае челно място в класацията на
Коментари Харесай

С нюанси на черен пипер, кедър и табак - това е виното на годината! Le Photographe Syrah 2017, с двоен златен медал в Китай!

Le Photographe Syrah 2017 зае челно място в класацията на българските виновност в най-престижния конкурс в Китай и се подреди измежду най-големите интернационалните медалисти. Виното на знаковата за България маза завоюва двоен златен орден и званието „ Вино на годината “ на интернационалния конкурс Chinа Wine and Spirits Awards`19 (CWSA). Това е най-значимият печат на утвърждение на процъфтяващия китайски пазар.

CWSA е барометър за търсенето на качествени виновност в международен мащаб . Китай се обрисува като един от най-големите и перспективни пазари в света, където се дефинират и трендовете в стила и характера на виновността за целия континент. Класацията се следи деликатно от всички търговци и им служи за ориентир при разглеждането на значими фактори като съотношението цена – качество, визия на продукта и отличаването му по отношение на конкурентни виновност.



Фокуса при Le Photographe е върху подготовката на виното, до момента в който гроздовите зърна са още в лозето . Вината са деликатни, с автентични сортови аромати, което е отражение на „ тероара “ в местността „ Терзийски хълм “, покрай с. Венец. Уникалното комбиниране на богати почви, щедро слънчево греене и характерен релеф придават на Le Photographe Syrah 2017 зрялост, уравновесен усет и бездънен ален цвят с виолетови оттенъци . Допълнително, гроздето се бере, ронка и сортира на ръка, а те отлежават в остарели френски бъчви.

Le Photographe Syrah 2017 е елегантно вино , разкриващо аромати на зряла вишна, къпина, с нюанси на черен пипер, кедър, кожа, табак и пушек . Кадифените и зрели танини построяват гъвкавото и елегантно тяло до прекрасния му спокоен, само че впечатляващ край с чувство за зрял плод и пикантни ремонти. Виното отлежава 12 месеца в 225-литрови остарели барици от френски дъб и има капацитет да се развива в бутилка до 5 – 8 години.

Това отличие се нарежда сред други награди от знакови интернационалните състезания , които избата получава годишно. И тази година за следващ път виновността на бяха удостоени за четвърти път със златен орден на интернационалният конкурс „ Декантер “ в Лондон. Реколта 2019 също бе отлична и показва капацитет за основаване на превъзходни виновност. Нямаме самообладание да разберем до какви оценки ще доближи с тях избата!

С поддръжката на Братя Минкови
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР