Лазерната епилация се превръща в един от най-често използваните методи

...
Лазерната епилация се превръща в един от най-често използваните методи
Коментари Харесай

6 съвета как да постигнете по-добър ефект след лазерна епилация

Лазерната епилация се трансформира в един от най-често употребяваните способи за унищожаване космите и прекъсване на растежа им за нескончаем интервал от време. Процесът е деликатно тестван и е клинично потвърдено, че отстранява или понижава космите бързо, без да визира кожата.

В резултат на това можете да получите мечтаните резултати доста бързо и дълготрайно. Най-много кожата ви може да е леко зачервена за ден-два. Някои хора го разказват като леко слънчево изгаряне през първите няколко часа. 

В тази публикация, специалистите в  споделят 6 лесни, само че доста скъпи препоръки за възстановяване успеваемостта при епилация с лазер.

Подобрете успеваемостта след лазерната епилация

Въпреки необятното приемане, мнозина към момента се питат – какъв брой ефикасна е лазерната епилация? Като всяка козметична процедура, има някои неща, които можете да извършите, с цел да извършите сесиите си с лазерна епилация по-ефективни и резултатът по-бързо забележим.

1. Възползвайте се от най-хубавата технология

Едно от най-важните неща, които можете да извършите, с цел да подобрите успеваемостта на лазерната епилация, е да се възползвате от най-хубавите налични технологии. През последните няколко години бяха достигнати редица достижения, свързани с лазерната епилация. Тези усъвършенствания освен усъвършенстват успеваемостта, само че и равнището ви на комфорт.

2. Разберете, че ще имате потребност от няколко сесии за лазерна епилация

Една от най-честите неточности, които хората позволяват, е да отидат на първата си сесия и да си мислят, че резултати ще бъдат забележими още от първия път. Технологията за лазерна епилация има способността да влияе единствено на космите в ранната фаза на напредък. Във всяка част от тялото ви космените фоликули непрекъснато се движат сред етапа на напредък и етапа на покой.

В резултат на това всяка област ще изисква голям брой сесии, без значение какъв брой огромна или дребна е тя. Това е единственият метод да получите идеалните резултати, които желаете. Ако разберете това през цялото време, вие ще бъдете доста по-удовлетворени от резултатите си след всяка сесия.

3. Избягвайте да премахвате космите с корена 6 седмици преди лекуването

Много експерти предлагат да избягвате премахването на космите с корена най-малко шест седмици преди сесията. Това значи, че би трябвало да избягвате способи като пинсети и кола маска. По-добрата опция е или да употребявате бръснене, или да употребявате крем за обезкосмяване, който е предопределен да отстранява единствено забележимите косми над кожата.

Това ще подсигурява, че лазерната епилация е ориентирана към всички фоликули във етапа на напредък. Може да е изненадващо да разберете какъв брой постоянно употребявате кола маска, а в последна сметка в действителност просто откъсвате косъма над равнището на кожата и оставяте фоликула зад себе си.

4. Избягвайте кофеина 24 часа преди лекуването

Въпреки че не е наложително, добре ще е да избягвате кофеина 24 часа преди лазерната епилация. Някои хора оповестяват, че това може да понижи равнището на изпитваната болежка, както и да ви помогне да се отпуснете.

5. Обръснете се в деня на лазерната епилация

Изключително потребно е, в случай че се обръснете в деня или в деня преди сесията за лазерна епилация. Чрез бръснене на непотребните косъмчета ще бъде по-лесно за вашия козметик да откри и насочи вашите космени фоликули. Това прави лекуването по-ефективно и също по този начин може да редуцира времето за сесия.

6. Ако боли – кажете на вашия козметик

Последният съвет е постоянно да поддържате връзка с вашия козметик по време на целия развой. Ако боли или ви е дискомфортно, уведомете ги. Има редица неща, които те могат да създадат, с цел да успокоят кожата ви, в това число понижаване на интензитета на лазера.

Плюс това, връзката по време на целия развой подсигурява, че вие и вашият медицински козметик сте на една и съща страница когато и да е.

Лазерната епилация е клинично потвърдена като една от най-ефективните налични варианти.

За създателя:  Николай Стоянов е основател на SEO организация Lilacor.com и има над 15 години опит в осъществяването на професионални  и одити. Николай е има в своето портфолио над 300 усъвършенствани уеб страницата и сполучливо оказва помощ на дребни, междинни и огромни бизнеси от да усилват запитванията си от клиенти и продажбите си чрез SEO оптимизация.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР