Лайткойн (LTC) се опитва да се възстанови след масивен бичи

...
Лайткойн (LTC) се опитва да се възстанови след масивен бичи
Коментари Харесай

Лайткойн: Ето къде се формира подходяща цена за покупка

Лайткойн (LTC) се пробва да се възвърне след солиден бичи капан състоял се на 26 април. Смята се, че пазарните съмнения към момента могат да повлияят на краткосрочните вероятности на актива.

След като Лайткойн осъществя облага от към 5% на 26 април, достигайки $93.71, актива се отдръпна до равнището от $86, след което леко се възвърне и все още на писане на публикацията се търгува за към $89.5. Може да се каже, че откакто токена беше отритнат при $90 – равнището се трансформира в основно равнище на опозиция.

Могат ли биковете да си възвърнат психическото равнище от $90?

На четиричасовата графика размерът на салдото (OBV) се увеличи, което демонстрира нараснало търсене на LTC през последните няколко дни. Индексът на относителната мощ (RSI) обаче се намали, само че се възвърне и все още на писане на публикацията е покрай неутралното равнище. Това сподели, че натискът за покупка се е подобрил през последните няколко часа, само че структурата подсказва, че ценовото деяние може да се развие и в двете направления.

Повторно тестване на равнището на $90 или доказано продължение на възходящия тренд може да докара до рали на LTC на блока от мечи поръчки на $103.05. Ако това се случи, LTC може да предложи добра опция за покупка над $90.30 за $103.05.

Въпреки това, пазарният дисбаланс в границите на диапазона $95.79 – $99.70 (бял квадрат) може да предложи известна опозиция на евентуалното рали.

Пробив под възходящата трендлиния обаче (синя линия) и равнището на поддръжка от $84 могат да изложат актива на по-агресивни продажби. Понижението може да тласне LTC към $80 или към блока от бичи поръчки към $77.20.

Смесени резултати на фючърсния пазар

LTC блесна със смесени сигнали на фючърсния пазар. На 26 април бяха изтрити лонг позиции на стойност $4 милиона. По този метод ралито над $90 се оказа бичи капан, откакто BTC внезапно се отдръпна.

Към 27 април дълги позиции на стойност над $255,000 бяха унищожени спрямо шорт позиции на стойност $17,000 – което удостоверява лостовия резултат на продавачите.


 


Интересно е, че процентите на финансиране останаха позитивни макар очертаващия се кратковременен напън от продажби през същия интервал.

Това значи, че към момента е имало търсене на LTC и не всички краткосрочни бикове са напуснали позициите си – леко бичо въодушевление, което може да даде вяра на купувачите. Въпреки това вложителите би трябвало да бъдат внимателни, като се изключи че би трябвало да наблюдават BTC за по-оптимизирани придвижвания.

Ако BTC си възвърне ценовата зона от $30,000, LTC би могъл да преодолее горното затруднение и да си възвърне психическите $90.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете Crypto DNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Лайткойн Анализ

Мечките ли управляват пазарите на Лайткойн (LTC)?

Анализът на цената на Лайткойн (LTC) демонстрира мечи тренд за през днешния ден като активът бележи спад до $55.58, защото пазарните настроения са мечи по отношение на LTC/USD. В началото на деня се появи напън от страна на продавачите, само че наклонността остана неутрална през първите четири часа, а по-късно мечките надвиха над биковете. Линията на ценовия тренд […]

септември 16, 2022 16:21 3 мин. четене

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР