Лайфстайл блогърка от Нашвил се видя в чудо, след като

...
Лайфстайл блогърка от Нашвил се видя в чудо, след като
Коментари Харесай

Красавица се потроши с мотор, но вместо съжаление, феновете я изядоха заради тези СНИМКИ

Лайфстайл блогърка от Нашвил се видя в знамение, откакто показа с почитателите си в Инстаграм, че е станала жертва на злополука. Заради фрагментите Тифани бе принудена да дава отговор на куп неуместни въпроси.

Работата е там, че хубавицата е решила да трансформира произшествието във фотосесия, фотоси от която се появиха в акаунта й в Инстаграм. А това се сторило много съмнително на почитателите й.



Момичето е споделило поста преди 2 седмици. В него признава, че случая, който е претърпяло с мотора си, не е бил от най-безобидните. От произшествието Тифани се сдобила с куп синини и мощна нерешителност.

По време на случая до блогърката бил фотографът й, който в очакване на спешна помощ направил няколко фрагмента.

Последователите на хубавицата обаче не са задоволени от обяснението й. Освен че самата обстановка им се сторила безумно странна, на една от фотосите те забелязали доста недоверчив подробност – бутилка с вода, чиято марка се вижда доста ясно. Обръщат внимание и на обработените фотоси.



„ Претърпяла си случай, а продължавате да вършиме фотоси...”, отбелязва един от потребителите.



"Много мощен пост. С реклама на вода”, показва различен.



Заради многочислените отрицателни мнения под обявата Тифани решила да скрие поста. Тя твърди, че фотосите не са режисура. Дори самата мисъл да направи сходно нещо, с цел да завоюва нещо, предизвиквала отрицателни страсти – преди няколко години приятелят й претърпял жестока злополука с мотоциклет.

„ Никога не бих трансформирала такава значима персонална история в акция на тази марка”, декларира хубавицата.

Сега Тифани си почива и лекува ръката си. А в Инстаграм споделя, че към този момент се усеща по-добре и няма заплаха за здравето й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР