Laver CupОтбор Европа – Отбор на света 7-5 т.Димитров/Гофен –

...
Laver CupОтбор Европа – Отбор на света 7-5 т.Димитров/Гофен –
Коментари Харесай

Григор и Гофен загубиха на двойки

Laver Cup
Отбор Европа – Отбор на света 7-5 т.
Димитров/Гофен – Кирьос/Сок 3-6 4-6

Отборът на света оправда упованията, че ще бъде любимец във всеки конфликт на двойки в Чикаго и реализира втори триумф при каретата. Ник Кирьос и Джак Сок приближиха „ алените “ до равнене на резултата, откакто победиха Григор Димитров и Давид Гофен с 6-3 6-4. Така Отборът на Европа води единствено със 7-5 т.




Синият тим натрупа стабилен задатък след успеха на Александър Зверев в първия мач в събота, само че Кевин Андерсън върна своите в играта, преди да пристигна и триумфът на двойки.

В неделя всяка победа носи три точки.

 sock - kyrgios

Още при започване на мача пролича, че Отборът на света е зареден от позитивната сила след триумфа на Кевин Андерсън и всички в алено скачаха и честваха всяка точка, наелектризирайки атмосферата в допълнение.

Димитров и Гофен изпуснаха задатък от 15-40 в третия гейм от първия сет, а в идната част инкасираха брейк – 1-3. В седмия гейм българинът и белгиецът не се възползваха от три точки за рибрейк, а след това изгубиха сета – 3-6.

До 2-2 след почивката тимовете си размениха по един пробив, а в седмата част Сок и Кирьос започнаха решителната крачка с брейк за 4-3. До края американецът и австралиецът не предоставиха шансове на противниците си – 6-4.

TennisKafe.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР