Лацио загуби с 1:2 от АЗ Алкмаар в първи осминафинал

...
Лацио загуби с 1:2 от АЗ Алкмаар в първи осминафинал
Коментари Харесай

АЗ Алкмаар шокира Лацио насред Олимпико

Лацио загуби с 1:2 от АЗ Алкмаар в първи осминафинал в Лига на конференциите. Двубоят се организира на " Олимпико " и стартира ужасно за домакините, които поведоха посредством Педро Родригес. Нидерландският отбор обаче стигна до поврат посредством Вангелис Павлидис (45) и Милош Керкез (62). 

Домакините започнаха по-добре мача и поведоха в 18-ата минута. Тогава Педро Родригес получи пас от Матия Закани в наказателното поле и с шут от воле матира вратаря за 1:0. Попадението беше прегледано от ВАР за възможен фал в офанзива, само че съдиите решиха, че подобен няма и голът беше приет. 

Осем минути по-късно Педро още веднъж се оказа на стрелкова позиция, само че Мат Райън отрази неговия шут. Малко по-късно рисков удар на Свен Мийнанс профуча около вратата. 

В края на първата част Йеспер Карлсон подаде към Вангелис Павлидис, който със страховит удар от към 11-12 метра вкара за 1:1. В продължението на първото полувреме Сергей Милинкович-Савич можеше още веднъж да изведе Лацио напред в резултата, само че пропусна. 

АЗ направи цялостен поврат в 62-ата минута. Тогава Карлсон с нов страховит пас изведе Милош Керкез в наказателното поле и унгарецът матира Луис Максимиано за повторно. 

До края на дуела " орлите " можеше да стигнат до равенството, само че Фелипе Андерсон пропусна да се разпише. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР