Лацио разкритикува поведението на Ювентус в ситуацията на пандемия от

...
Лацио разкритикува поведението на Ювентус в ситуацията на пандемия от
Коментари Харесай

Войната между Юве и Лацио не спира дори по време на коронавирус

Лацио разкритикува държанието на Ювентус в обстановката на пандемия от ковид и упрекна първенците в липса на феърплей. "Бианконерите " позволиха на много от задграничните си футболисти да изоставен Италия, до момента в който трае рецесията. И защото от няколко дни насам се вижда спад на заболелите и умрелите в страната, "Старата госпожа " привика футболистите си, с цел да възобновят тренировки.

След завръщането си в Италия обаче, футболистите ще би трябвало да преминат наложителна 14-дневна карантина. И защото тифозите на Юве приканват локалната централа да позволи на клубовете да стартират занимания едновременно, то това значи, че всички останали клубове би трябвало да чакат приключването на карантината на задграничните играчи на първенците.

През това време в Лацио съблюдават всички ограничения на изолираност и не са пуснали чужденците си зад граница.

"По този метод клубовете, които са били прецизни в тежкия миг, губят своето преимущество да могат да стартират да упражняват по-рано. Да се надяваме, че държавното управление няма да се поддаде под натиска на почитателите на Ювентус, които упорстват за равно начало. Ако обаче го стори, това ще е несправедливо наказване по отношение на тези, които са изпълнявали всички рекомендации ", написа Артуро Диаконале - шеф на отдел "Връзки с обществеността " в римския клуб.

Битката сред двата клуба в Серия А е повече от яростна, защото Юве е водач в класирането с 63 точки, а Лацио е на второ място - единствено с точка по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР