Лацио напълно заслужено спечели точка, каза мениджърът Маурицио Сари, след

...
Лацио напълно заслужено спечели точка, каза мениджърът Маурицио Сари, след
Коментари Харесай

Сари: Усилията ни бяха възнаградени, Атлетико нищо не направи

Лацио изцяло справедливо завоюва точка, сподели мениджърът Маурицио Сари, откакто неговият тим означи изравнителен гол в добавеното време посредством вратаря Иван Проведел, с цел да измъкне тъждество 1:1 с Атлетико Мадрид в откриването на Шампионската лига.

Отборът на Сари изоставаше от Атлетико през по-голямата част от мача, откакто Пабло Бариос откри резултата за гостите в 29-ата минута. Удар с глава на Проведел в сетния момент донесе значима точка за отбора.
 Лацио - Атлетико (Мадрид) 1:1 в мач от Шампионската лига
Драма по холивудски сюжет! Вратарят на Лацио шокира Атлетико (Мадрид) с гол в последната секунда

Двата клуба не съумяха да се победят на " Олимпико " - 1:1

" Изоставането на полувремето, имайки поради метода, по който двата тима играха, не беше почтено и рискувахме да загубим поради малшанс и неприятно стичане на събитията ", сподели Сари пред Sky Sport Italia.

" Но тимът ми не се съобщи и напъните бяха възнаградени ", сподели Сари.

Лацио направи слаб старт на сезона в Серия А, с една победа и три провали в първите си четири мача, оставяйки ги на 15-о място. Сари обаче има вяра, че нещата се усъвършенстват.
 Българин дебютира за Лацио в младежката Шампионска лига
Българин дебютира за Лацио в младежката Шампионска лига

Дамян Йорданов бе титуляр

" Хората настояват, че сме в рецесия, само че в последните три мача се изправихме против Наполи, Ювентус и Атлетико Мадрид, като завършихме с победа, проваляне и тъждество ", сподели той.

" Атлетико Мадрид е доста мощен на контраофанзива, само че не им позволихме нищо, като се изключи последните 20 минути, когато преследвахме равнене ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР