Латино идолът Енрикe Иглесиас и неговата половинка - бившата руска

...
Латино идолът Енрикe Иглесиас и неговата половинка - бившата руска
Коментари Харесай

Ето как Енриге Иглесиас и Курникова крепят връзката си вече над 20 години

Латино идолът Енрикe Иглесиас и неговата половинка - някогашната съветска тенисистка Анна Курникова, са една от най-тайнствените двойки измежду звездите. Те са дружно повече от 20 години - срещат се през 2001-ва, когато Анна, на върха на спортната си кариера, е поканена да се снима във видеоклипа към неговата ария " Escape ".

Там тя играе обичаната на звездата и, както се случва постоянно, сред двамата пламва обич. Връзката им става ясно година по-късно - през 2002-ра, когато артистът се появява дружно със спортистката на церемонията на MTV Video Music Awards.

Те са дружно и до през днешния ден, макар няколко слуха за разлъка, и се радват на три деца. През декември 2017 година им се раждат близнаците Никълъс и Луси, а при започване на 2020 година - дъщеричката Мери, която галено назовават Маша. И двата пъти родителите съумяват да запазят в загадка бременността на Анна.
свързани новини5401на 08.09.2021
Има доста догадки женена ли е двойката или не, още повече, че Енрике обича да си прави смешки с публиката и ту афишира, че има загадка женитба, ту - че се е развел преди малко. Анна пък носи годежен пръстен, който след това сменя с различен. Накрая и двамата са принудени да обяснят, че нямат брак, само че са щастливи от връзката си.

Енрике Иглесиас е прочут с това, че строго разделя персоналния си живот от този на музикант. За разлика от множеството си сътрудници, които възнамеряват по 10-20 концерта един след различен, той в никакъв случай не поема ангажимент за повече от три, и то през ден.

След това се качва на частния си аероплан и се връща у дома, в имението в Маями, където и да е бил по света. Организаторите го знаят доста добре и изобщо не се пробват да го разубеждават - в случай че се появят оферти за повече концерти, артистът просто ги отхвърля, даже хонорарът да е голям. Прави го, с цел да отделя повече време на фамилията и децата си.

С Анна избират фамилния уют, разходките с яхта и играта с домашните любимци пред суетата на светския живот.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР