Лъсна поредната мокра поръчка в досието на боса от ВИС-2

...
Лъсна поредната мокра поръчка в досието на боса от ВИС-2
Коментари Харесай

Къро поръчал очистването и на Митьо Лудия?

Лъсна следващата мокра поръчка в досието на боса от ВИС-2 Красимир Каменов – Къро.

 

Според извънредните разкрития, направени от топ ченге, мафиотският дезертьор стои зад показния разстрел на пловдивския фактор в трибуквената силова конструкция Димитър Стоянов – Митьо Лудия.

 

На 14 януари 2014 година Пловдив стана естрада на третото показно ликвидиране, разтресло страната за по-малко от 10 дни. Ексбоксьорът Димитър Стоянов – Митьо Лудия бе гръмнат с ловна пушка със сачми за глигани. Убийството бе осъществено на паркинга на парк-хотел „ Пловдив “. 38-годишният главатар на ВИС за района издъхна в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

 

След кървавата разпра от ъндърграунда под Тепетата издадоха, че през последните години преди изтезанието, Митьо Лудия се занимавал с лихварство и по този метод насочиха проверяващите по диря, която да ги води до поръчителя и причинителя.

 

Запознати от върховете на Министерство на вътрешните работи настояват, че зад показното ликвидиране стои претендиращият за трона на разбутаната през годините мутренска организация ВИС. Макари публично убийците на Лудия да не са разкрити, към този момент повече от 8 години криминалистите са наясно, че поръчката е пристигнала от ЮАР, където висаджията живее пищно от 15 години.

 

Причината – голяма парична сума и опасенията, че Лудия може да измести Къро от върха във ВИС.

Според проверяващите убиецът се криел в горичката край хотела, където търпеливо изчакал жертвата си да излезе от черния джип „ Ланд Роувър “ и стрелял.

Минути по-късно на метри от мястото на убийството, бе опожарено „ Ауди “ А4, за което се счита, че е употребявано от поръчковия палач.

 

Приятели на Митьо Лудия не се доверили на Министерство на вътрешните работи и почнали лично редом следствие, пробвайки се да открият възможния гарант и килъра.

Основната версия, по която потеглиха пловдивските мутри и проверяващите, бе неуредени сметки, евентуално със самия Къро.

 

Твърди се, че Лудия почнал да притиска собствен клиент, който бил от обкръжението на Къро, на който дал огромна сума пари на заем. Длъжникът обаче не могъл да върне борча си и по тази причина очистил Митьо Лудия.

Близки до пловдивчанина обаче настояват, че той не се занимавал с мръсотии като сводничество и проституция, откогато се оженил за модела Росица Черногорова.

 

Именно безпаричието в аматьорския бокс принудило Стоянов да си откри работа като охранител на нощни клубове и да се пренасочи към ММА боевете. Първо се бил в шоумачове по заведения в Слънчев бряг, а по-късно провежда първите галавечери по ММА в Пловдив и е измежду участниците в „ гладиаторските борби “ в Пловдивския панаир. Става и представител за България на Международната федерация по шуту, която обаче от 2013 година не развива активност у нас и няма лиценз от спортното министерство.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Красимир Каменов – Къро Димитър Стоянов – Митьо Лудия ВИС-2
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР