ЛАС ВЕГАС (AP) – В една хладна сутрин през 2019

...
ЛАС ВЕГАС (AP) – В една хладна сутрин през 2019
Коментари Харесай

„Баща ми, той имаше нужда от помощ“: Жена казва, че мъртвият й баща е заслужавал повече от полицията в Невада

ЛАС ВЕГАС (AP) – В една хладна заран през 2019 година, малко след 3 часа сутринта, Рой Антъни Скот се обади на 911, с цел да заяви че група хора — единият въоръжен с трион — се пробва да проникне в жилището му.

Това не беше първият път, когато диспечер изпрати хора за незабавна помощ в дома на Скот в Сънсет Гардънс, където живеят възрастни хора комплекс в Лас Вегас. Седем други позвънявания на 911 са били направени от жилището му през миналата година, регистрационни данни от пожарната и избавителна работа в Лас Вегас, в това число едно единствено часове преди той да се обади за опит за навлизане с щурм.

Доклад за случай от това предпоследното позвъняване сподели, че Скот се оплаква от болки в гърдите и има анамнеза за психиатрични проблеми, инсулт и диабет. Случаят е завършен единствено за 18 минути, демонстрират записите.

Съсед и родственик споделиха, че екипите на колата за спешна помощ нормално са реагирали на позвъняванията на Скот заради известното му здравословно положение. Но в ранните часове на 3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР