Лари Викърс, популярен създател на видеоклипове с оръжия в YouTube,

...
Лари Викърс, популярен създател на видеоклипове с оръжия в YouTube,
Коментари Харесай

Популярен инфлуенсър с оръжия заговори за незаконен внос на картечници. Той все още има дом в YouTube.

Лари Викърс, известен основател на видеоклипове с оръжия в YouTube, може да получи присъда затвор, откакто през октомври се призна за отговорен за две федерални закононарушения, в това число скрит план за противозаконен импорт картечници.

Но признанията му за виновност не способстваха относително малко, с цел да понижат профила му в YouTube, Фейсбук или която и да е друга интернет платформи, които помогнаха на Викърс да стане прочут в общността на онлайн оръжията. Той към момента разгласява актуализации за своята почитател база от 415 000 почитатели във Фейсбук, до момента в който чака присъдата, а стотиците видеоклипове, в които той употребява разнообразни картечници, към момента са налични в YouTube.

Криминалният случай е преплетен с това, което Викърс е разгласил в YouTube, където има над 1 милион клиенти. В няколко видеоклипа в YouTube Викърс сподели картечници, които дават отговор на описанията на оръжия, упоменати в правосъдни документи като нелегално импортирани, преди да направи видеоклиповет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР