Лари КингGulliver/Getty Images Американският телевизионен водещ почина на 23 януари.

...
Лари КингGulliver/Getty Images Американският телевизионен водещ почина на 23 януари.
Коментари Харесай

Големите звезди, с които се сбогувахме през 2021 година

Лари Кинг
 Лари Кинг Gulliver/Getty Images
Американският ефирен водещ умря на 23 януари. Истинската причина за гибелта му беше обявена от брачната половинка му, актрисата Шон Кинг в изявление за Entertainment Tonight: „ Това беше зараза, той получи сепсис. По това време той към този момент беше подготвен да си тръгне, убеждавам ви. " Лари Кинг бе американски публицист и дълготраен водещ на шоуто " Лари Кинг онлайн " по CNN.

Кристофър Плъмър
 Кристофър Плъмър Gulliver/Getty Images
Канадският артист умря на 5 февруари в дома си, заобиколен от фамилията си на 91-годишна възраст. Две седмици преди гибелта си, носителят на премиите " Оскар ", " Еми " и " Златен глобус " пада и получава контузии, от които не съумява да се възвърне. Звездата бе прочут с филми като „ Завръщането на розовата пантера “, „ 12 маймуни “, „ Красив разум “, „ Момичето с татуировката на змей “ и „ Национално богатство “.

Принц Филип
 принц Филип респект салюти памет Българска телеграфна агенция
Съпругът на английската кралица Елизабет II умря на 9 април, два месеца преди 100-ия си рожден ден. Старост е формалната версия за гибелта му. Националният печал във Англия продължи осем дни и завърши след погребението на принца.

Робърт Дауни-старши
 Робърт Дауни-Старши, роден на 24 юни 1935 година Gulliver/Getty Images
Американският артист и режисьор Робърт Дауни-старши умря на 7 юли на 85-годишна възраст. Бащата на Робърт Дауни-младши се бори с заболяването на Паркинсон пет години. Актьорът бе прочут с филми като " Семейният човек ", " Магнолия ", " Буги нощи ", " Ловецът на слънцето ", " Как да откраднеш небостъргач ".

Жан-Пол Белмондо

 Жан-Пол Белмондо БГНЕС

Френският артист умря на 6 септември на 88-годишна възраст. Няколко дни преди гибелта си той се оплака от влошено здраве. Легендата на френското кино става прочут с кино лентата " До финален мирис ", считан от мнозина за флагман на Новата вълна във френското кино. Звездата взе участие и във филми като " The Beast ", " Professional ", " Ace from Ases ", " Man from Rio " и други

Върджил Абло

 Дизайнер Върджил Абло Gulliver/Getty Images

Основателят на марката Off-White и изобретателен шеф на мъжката линия Louis Vuitton умря на 28 ноември. Причината за гибелта на стилния дизайнер се оказа рядка и нападателна форма на рак - сърдечен ангиосарком, с който той се бори през последните две години, криейки заболяването от обществеността.

Уили Гарсън
 
 Уили Гарсън Gulliver/Getty Images
Актьорът, който бе най-известен с ролята си на Станфорд от " Сексът и градът умря на 57 годишна възраст през септември. Малко преди този момент той се завръща на снимачната площадка на продължението на сериала, а почитателите на поредицата имаха опция към този момент да го гледат в " Просто ей по този начин ". Причината за гибелта на Уили Гарсън е рак на панкреаса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР