ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър ще

...
ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър ще
Коментари Харесай

Губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър обявява книга, описваща бързото й изкачване в демократичната политика

ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър ще опише в детайли бързото си нанагорнище в демократичната политика в книга, която ще излезе това лято, стъпка това безспорно ще провокира нови спекулации по отношение на нейните евентуални президентски упоритости.

“True Gretch ” е планувано за стартиране на пазара на 9 юли, а известие за книга, предоставено на Асошиейтед прес, дава обещание прозрения за петгодишния мандат на Уитмър като губернатор на Мичиган. Ще включва взор зад кулисите на това по какъв начин тя се оправя с пандемията от COVID-19, става цел на скрит план за похищение и непрестанно се сблъсква с някогашния президент Доналд Тръмп.

Книгата също ще подчертае нейната роля на междинните избори през 2022 година, когато гласоподавателите на Мичиган включиха правата на аборт в конституцията на щата посредством самодейност за гласоподаване. През тази година демократите също завоюваха цялостен надзор над щатското държавно управление на Мичиган за първи път от четири десетилетия.

Уитмър, съпредседател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР