lamqta.comОвен През този ден ще се чувствате доста уморени, така

...
lamqta.comОвен През този ден ще се чувствате доста уморени, така
Коментари Харесай

Днес може да се движите по течението, но само ако сте от тази зодия

lamqta.com

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида:Боли ме главата ”, няма да са Ви доста от изгода... 

``
реклама

Телец
Изглежда Вашите проблеми са доста по-сериозни, в сравнение с си мислите. С една бегла целувка по бузата и с думичката „ извинявай ” тук май няма да минете. Ще се наложи да вземете по-решителни и съществени ограничения. Днес е извънредно подобаващ ден за общо обсъждане. И дори за начало на прилагнето на това, за което сте се споразумели, или имате общо мнение.

Близнаци
Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни..

Рак
Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива напълно не са Ви нужни, само че просто през днешния ден каквото и да се промени, то не е на положително. Останете правилни на своя обичан човек, на своите навици и дори на своите дефекти. В тях също има избрана хубост.

Лъв
Днес Вие можете без разкаяние на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали ( за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където би трябвало.

Дева
Надеждност и непоклатимост ще са това, което през днешния ден толкоз доста ще Ви се желае от връзките с Вашия обичан човек. Само че това напълно няма да бъде по този начин просто, а ще се разграничава доста от Вашите показа за това, какво и по какъв начин би трябвало да бъде. Нямате различен избор, с изключение на да се постараете да намерите приблизително аритметичното.

Везни
Решителността Ви напряко удивлява близките. По начало дълго и деликатно претегляте всички „ за ” и „ срещу ”, а през днешния ден ще взимате решения съвсем мълниеносно, бързо ще се ориентирате в обстановката, ще се ръководите от интуицията си и няма да желаете мнението на който и да било. Чувствате, че вървите по верния път и няма да сгрешите - скоро ще реализирате това, което сте си сложили за цел. Бъдете внимателни при работа със комплицирани принадлежности, тъй като през този ден са евентуални битови контузии. За сметка на това, пътуванията през днешния ден ще бъдат извънредно сполучливи.

Скорпион
Ограничете деловата си интензивност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става към Вас, само че от това няма никаква потребност. Нищо от това, което сте видели през последно време, не би трябвало да Ви разстройва. По пътя, по който в този момент вървите, има няколко обрата, за които би трябвало да бъдете подготвени. Ситуацията е доста по-добра, в сравнение с Ви се коства, та по тази причина - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с огромна доза здравословен комизъм и ще можете още веднъж да се окажете на правилния път с доста по-позитивно въодушевление. Много по-близо сте до задачата, в сравнение с си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Денят е подобаващ, с цел да разширите своя кръг от познати. Може би към този момент е време да се визиите на родителите на своя фаворит? Обсъдете този въпрос. И в случай че решите, постарайте се да му извършите доста положително усещане.

Водолей
Днес с Вашия обичан човек ще има освен защо да поговорите, а и защо да помълчите. Това ще даде опция да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте, въпреки и за няколко минути, безмълвно, и ще усетите какво умиротворяване ще усетите.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР