lamqta.comОвен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.

...
lamqta.comОвен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.
Коментари Харесай

Изтощителен понеделник поне за 5 зодии

lamqta.com

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден. 

``
реклама
 
Телец
Много ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с шефовете, авторитетните хора и представителите на държавните органи. За обществени изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и като че ли ще се губите в извънредно значимите моменти. Затова пък извънредно плодотворна ще се окаже независимата работа, и най-много - свързаната с изчисление или разбор на обстоятелства. Този ден може да употребявате за сдобряване след свада, или за оправяне на връзките със безценен за Вас човек. Помнете, че през днешния ден сте настроени за рецензия, и по тази причина не би трябвало да казвате всичко каквото мислите напряко, а да преброите първо до 10.

Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден...

Рак
Настроени сте много безгрижно, което понякога Ви тласка към рисковани и недомислени действия, единствено че през днешния ден шанса ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят благоприятни условия да се заемете с някаква нова активност, само че не е във Ваша изгода да надценявате своите благоприятни условия. Помнете, че забележителна част от грижите ще легне на Вашите плещи, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста мъчно ще се окаже превъзмогването на фамилните различия, като ще се наложи да се потрудите, с цел да намерите общ език с по-възрастните си родственици.

Лъв
Днес ще Ви се стори, че на Вашия обичан човек не му е по този начин забавно да поддържа връзка с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо чувство, обвързвано с това, че просто има неприятен ден и натоварването му е прекомерно огромно. Съгласете се, че при такова състояние човек не може да усеща нищо друго, с изключение на зверска отмалялост.

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Днес е най-добре за всичко да се съгласявате със своя обичан човек. Няма да съумеете да го разубедите за каквото и да било, само че може да развалите връзките си със забележителна лекост. В края на крайщата може да извършите няколко дребни компромиса, тъй като те няма да нанесат щета на Вашата горделивост.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Малко тъжно, самотно и необичайно ще се чувствате през днешния ден. Дори и наличието на Вашия обичан човек няма да Ви радва, както е нормално. Постарайте се въпреки всичко да се настроите на неговата положителна вълна: може би тогава и Вие ше се почувствате по-добре...

Козирог
Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя обичан човек, през днешния ден това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви елементарни. От душата Ви ще падне един голям камък, а връзките Ви ще станат по- близки, елементарни и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей
Днес би трябвало преди всичко да разчитате единствено на себе си, на личната си логичност и вътрешен глас. Възможно е обкръжаващите в действителност да желаят да Ви оказват помощ, само че да не разбоират, от какъв жанр поддръжка се нуждаете. Не неприятен ден за запознанства, в който може да проявявате самодейност и да форсирате развиването на връзките. Днес бързо и правилно ще взимате решения за това, кое Ви подхожда, и кое –не. Може да вършиме покупки, защото харчите парите доста рационално. Ако се стремите към обновяване, започнете със личния си имидж.

Риби
Денят е комплициран и спорен. Ще се наложи да се приспособявате към събитията, да се помирявате с неизбежното а и да вършиме отстъпки, което напълно не Ви е по усета. Да настоявате на своето е безсмислено и дори рисково. Днес обстановката изисква от Вас огромна еластичност, хрисимост и подготвеност за взаимни отстъпки. За страдание Вие няма да получите от хора, които са Ви доста скъпи: околните Ви не могат да схванат всички Ваши подозрения и желания. Най-важното решение ще би трябвало и да вземете, и да реализирате в живота, независимо, без ничия помощ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР