lamqta.com/horoskop-za-denq/blogснимка pixabayОвен През този ден Вашият любим човек няма да

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogснимка pixabayОвен През този ден Вашият любим човек няма да
Коментари Харесай

Телци - този ден ще Ви донесе успехи

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

фотография pixabay

Овен
През този ден Вашият обичан човек няма да схваща от смешки, или ще бъде доста чудноват и неясен. Ще се наложи да сте оптимално съществени и точни в изразяването на своите мисли и стремежи. В противоположен случай може фактически да не се раберете и да се разделите с възприятие за леко взаимно неразбирателство.

Телец

Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.
 

Близнаци

Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.
 

Рак

Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, само че по-късно характерът на звездното въздействие ще се промени внезапно, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови благоприятни условия и неотложно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава уверено, дори когато събитията наподобява че не подготвят към това, дават на Раците осезаемо предимство над съперниците. Денят ще Ви донесе непрости тествания от прочувствен темперамент и ще е самобитен тест за зряла възраст на възприятията и способността, да се вършат взаимни отстъпки.
 

Лъв

Днешният ден ще сложи пред Вас проблеми от персонален темперамент, и никой няма да може да ги реши дружно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия обичан човек няма да Ви бъде асистент по този въпрос, заради което звездите предлагат да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами, съгласно своите сили.
 

Дева

Колкото и тъжно да звучи това, Вашият обичан човек с изключение на Вас има още доста ползи и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за следващ път.. Не би трябвало да ревнувате, тъй като е неефикасно. Няма да имате цена като половинка, в случай че не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.
 

Везни

Вашата обърканост, че сте изпълнили всичко набелязано, е почтена за удивление, само че е допустимо да оказвате върху себе си прекомерно огромен напън. Изключително късите периоди и огромните иозискавания, са доста неприятна композиция, която на никого не би разрешила да преуспее. Днес би трябвало да осъзнаете, че от време на време с цел да се случи нещо, е нужно време. Другите хора се движат със лично движение, и Вие би трябвало да почитате това. Търпението е добродетел, с която би трябвало да се запонаете по-от близо, а и да се опитате да я практикувате.
 

Скорпион

Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
 

Стрелец

Не всичко се подрежда по този начин удачно, както би Ви се желало. Днес Стрелците се оказват жертва на личната си несъобразителност и наивност. Хората, с които представителите на знака са били изцяло откровени, са подготвени да употребяват получената информация за лични ползи. Възможни са съществени проблеми в връзките с приятелите - натрупали са се не малко несъгласия и различия, с които е много мъчно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и елементарно се поддавате на провокации, тъй че не би трябвало да разчитате на това, че денят ще премине умерено.
 

Козирог

Събитията през този ден ще Ви разреши да покажете своите най-хубави страни. Хората, на които през днешния ден следва да се срещнат с Вас за първи път, вероятно ще бъдат очаровани и покорени. Но път Вие гледате на обкръжаващите Ви сериозно, и изобщо и нямате желание да ги дарите със своята благосклонност. По подобен метод точно Вашата позиция става спънка за нови запознанства и сантиментални увлечения..Променете я, и ще се открият нови благоприятни условия пред Вас. Значителна част от деня ще бъде отдадена на решавате на проблемите на Вашите близки. Благодарността за положените грижи ще бъде откровена и безгранична.
 

Водолей

Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.
 

Риби

През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР