lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Труден ден за 3 от зодиите

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец

Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „ сладка ” истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Почакаите с разгръщането на толкоз дейна активност, погледнете в чантата си, а и потърсете в личните си джобове. ”Нещото ” на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.
 

Близнаци

Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.
 

Рак

Колкото са по-смели Вашите инициативи, толкоз по-голяма е вероятността за триумф. Днес можете да разчитате на поддръжката освен на звездите, а и на целия свят. Денят е подобаващ за урегулиране на финансови различия и разискване на въпроси, свързани със заработка на някакво заплащане, или систематизиране на приходите вътре в компанията. Атмосферата в фамилията няма да може да се назова удобна, защото сте натрупали прекомерно доста искания един към различен. Постарайте се, да обсъдите всичко умерено. Проявете голямо самообладание и любезност, и ще съумеете да избегнете кавгите.
 

Лъв

В последно време сте работили в необикновено бързо движение:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои предложения и направете същинска обедна отмора, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на интензивността ще бъде потребен освен на Вас, само че и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е доста значимо, в случай че желаете да извлечете максимума от бъдещо пътешестване.
 

Дева

Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.
 

Везни

От Вас се чака много доста, и да сте в сходство с упованията, би трябвало да положите не малко старания. Доколкото не желаете да излъжете очакванията на своите близки, денят дава обещание да бъде доста изтощителен. Възможни са проблеми в общуването с настоятелен сътрудници и хора, с които наскоро сте правили общи проекти. Това е доста прекрасен ден за независимо творчество и в решаването на доста чисто на практика проблеми ще съумеете, в случай че нито Ви пречат, нито Ви дават препоръки. Вечерта ще имате доста забавно предложение, което си заслужава да приемете.
 

Скорпион

Имате доста претрупан график, а през тази и идната седмица нещата ще стават от ден на ден и повече. За да избегнете настъпването на цялостен безпорядък в връзките с хората, без значение дали става въпрос за сантиментална връзка или за другарство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с околните си хора. Отделете им някой и различен час сред дилемите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с силата, която е толкоз нужна, с цел да се справите с работата.
 

Стрелец

Привичките точно за това се явяват такива, тъй като Вие сте привикнали да изпълнявате избрани дейности. Това може да бъде злоупотребата с кафе, непрекъснатото опознаване или непрекъснатото пропускане на спортните тренировки. Време е да предприемете съответни дейности и да се опитате да се избавите най-малко от една от своите навици, коити напълно не Ви носят изгода. Обявете им война!
 

Козирог

Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден ” детектор на нелепостите ” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.
 

Водолей

Много деликатно би трябвало да се отнасяте през днешния ден към общото имущество с Вашия обичан човек. Даже е желателно да вършиме това даже и по-внимателно от него. Всяка немарливост ще стане мотив за упреци от негова страна, а това значи, и за вероятни кавги, които в този момент напълно не са Ви нужни.
 

Риби

Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР