„Лампичката“ на нагъл шофьор не светна, дори и след като

...
„Лампичката“ на нагъл шофьор не светна, дори и след като
Коментари Харесай

Пълно безобразие! Вижте къде качи служебната си кола поредният нагъл шофьор във Враца

„ Лампичката “ на безочлив водач не светна, даже и откакто паркира пред магазин за осветителни тела в центъра на Враца, научи BulNews.
За следващото безобразно паркиране алармира в рубриката ни „ Ти, репортерът “ наш постоянен четец. Той ни изпрати фотография, илюстрираща до къде стига наглостта на някои водачи. Случаят е от площад „ Благоев “ във Враца, а на фотоса ясно се вижда, че лидерът на фирмената кола, най-вероятно е предпочел да спре по-близо до магазина с осветителни тела, който зарежда. Мнозина от нас се досещат, че лампите са чупливи и преносът до комерсиалния обект би трябвало да е изключително внимателен, само че въпреки всичко не трябва да се стига до сходни крайности. Още повече, че автомобилът е паркиран на тротоара и е наоколо до спирка на градския превоз, което несъмнено пречи и на пешеходците, и на пътуващите.
Безхаберие, недосетливост, безочливост или липса на умения за шофиране е повода за следващото неуместно паркиране не излиза наяве от фотографията. Със сигурност обаче, не би трябвало да ставаме очевидци на сходни гледки.
„ Май чака рейса към борчетата “, разяснява засегнат очевидецът на неуместната обстановка и се моли да не среща на пътя си сходни „ способени “ водачи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР