Ламбо псува – значи е по-добре“, шегуват се с облекчение

...
Ламбо псува – значи е по-добре“, шегуват се с облекчение
Коментари Харесай

Ламбо псува – значи е по-добре

„ Ламбо псува – значи е по-добре “, майтапят се с облекчение и оптимизъм хората от най-близкото обграждане на Стефан Данаилов и чукат на дърво. Големият артист, който към момента е в реанимацията на Военно-медицинска академия, където непрекъснато е под зоркото око на доктори с по няколко трофеи, към този момент говорел с малко по-дрезгав от обичайния си тембър – натурален резултат от процедурата, в която се употребяват тръби в помощ на дишането. Ламбо обаче към този момент на воля тествал опциите на гласа си и давал разпоредби по разнообразни тематики на племенницата си Росица Обрешкова и на по-големия си наследник – Росен Цанков.  Днес, неделя, професорът, посреща и по-малкия - Владимир. Влади Данаилов идва от Америка, където остана да живее, откакто майка му, кинозвездата Ирен Кривошиева, избра да се завърне в родината. Данаилов младши, който за последно беше в София с жена си Виктория за премиерата на татко си в „ Актрисата “, напълно стратегически идва тъкмо в този момент. „ Ако беше пристигнал предходната седмица, когато обстановката беше в мощно обезпокоителен пик,  Ламбо щеше да реши, че момчето му надали не идва да се сбогува с него и можеше въпреки всичко да се постресне, макар че нито за момент не е изпадал в суматоха и е безапелационен, че за следващ път ще надмогне здравословната краза. Така че в този момент Влади идва таман на време, с цел да му покаже любовта си и да го нахъси за по-бързо свестяване “, споделиха още околните на Мастера. Владимир, който учи медицина в Съединени американски щати, е в разгара на лекции и извършения, само че все пак е помолил преподавателите си да го освободят за малко, с цел да прелети до София и към този момент напълно онлайн да вдъхне оптимизъм на баща си, откакто през седмицата писа бойки апели към в обществените мрежи.

Засега в реанимацията на ВМА позволяват единствено членовете на фамилията, Росица Обрешкова и Росен Цанков, а към тях ще се причисли и Влади Данаилов. Докторите обаче били много ядосани, когато разбрали, че от болничното заведение им изтича информация за Ламбо, която мълниеносно се популяризира из по този начин наречените „ жълти “ уеб сайтове в много волнодумен вид. Тъкмо се канели да създадат бързо следствие и в случай че се постанова, да лимитират използването на телефони, когато станало ясно, че един от пациентите споделя по жицата какво се случва с любимеца на народа.  „ Ламбо има потребност от успокоение, а ние нямаме нужда от непотребен пи ар “, са безапелационни лекарите от ВМА.

От сътрудниците и приятелите на Стефан Данаилов в самото начало на хоспитализирането му във ВМА пръв е съумял да си уреди влизане при него Мариус Донкин. Ламбо и шефът на Народния са бойни приятели от десетилетия, а техният взаимен шлагер „ Енигматични вариации “ на Ерик Еманюел Шмид е измежду най-хубавите БГ спектакли на всички времена. Бандата на Ламбо, както самият той назовава екипа на „ Актрисата “, чака с неспокойствие мига, в който ще го реалокират от реанимацията в независима стая. Тогава ще могат да поддържат връзка с него освен по телефона, само че и да го видят най-малко за малко. Всички представления на хитовия театър, естествено, са отсрочени. Както към този момент сподели пред „ Стандарт “ продуцентът Кирил Кирилов, на никой и за секунда не му е минавала през мозъка концепцията дубльор да замести Стефан Данаилов в постановката. Турнето из България за милионен път потвърди, че той е единствен и несравним и може да въодушеви хиляди – гений, от който Българска социалистическа партия тотално се възползва от доста петилетки насам. Да напомним, че огромната заслуга за премиерата на „ Актрисата “ е на Аня Пенчева. Тя много време търсеше драматургична творба, в която да има персонаж особено за Ламбо. А откакто я откри, й трябваха единствено няколко часа, с цел да убеди Стефан Данаилов, че всички чакат завръщането му на сцената. Феноменалната обиколка на „ Актрисата “ из България и препълнените до козирката зали вдъхнаха страховит адреналин и сила на Мастера. Но излизането му пред почитателите и  така мечтаното от него натоварване за ролята нямат нищо общо с казуса от последните две седмици, тръгнал от излив в белия дроб.                                                  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР