Ламбева отново успя да впечатли с шарманен цикламен тоалет, подбран

...
Ламбева отново успя да впечатли с шарманен цикламен тоалет, подбран
Коментари Харесай

Бизнесдамата Ваня Ламбева връчи приза за журналистика на годишните награди „Мисис Дама на годината“

Ламбева още веднъж съумя да впечатли с шарманен цикламен тоалет, селекциониран особено за вечерта. Бижутата й бяха ненатрапчиви и се сливаха с цялостния й аутфит.

Ваня Ламбева също е носителка на купата „ Мисис Дама на годината “ и като такава имаше достойнството  да връчи тазгодишния наградата в категория „ Журналистика “  на Александра Томова – основател и основен редактор на списание CodeLife.

Отскоро към Ваня Ламбева витае слухът, че красивата дама се е отдала на рисковото си занимание – авиацията. Според близки до бизнесдамата тя се е присъединила в курс за пилотиране на аероплан (PPL/A) и е напът да сбъдне своята детска фантазия - да полети в небесата.

Припомняме, че госпожа Ламбева е единствената дама у нас, която е лицензиран бижутириен специалист. Страстта си към бижутата тя трансформира в своя специалност. Ламбева пътува по целия свят в търсене на най-красивите бижута и ентусиазъм за своята блестяща работа с тях. От години носителката на купата „ Мисис Дама на годината “ селектира  скъпоценни камъни и създава неповторим дизайн за специфични и определени клиенти

 

Ваня е буен колекционер освен на бижута, само че и на творби на изобразителното изкуство.

 

Родена в София в фамилията на посланик. Дълги години е живяла в разнообразни страни по света. Завършила е английска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг и магистратура „ Национална сигурност и защита “. Била е кмет на с. Туден и е основател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя ”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата ”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР