Лала Кент показа задната си част във фотосесия под душ

...
Лала Кент показа задната си част във фотосесия под душ
Коментари Харесай

Лала Кент заряза банския костюм в нахална ваканционна снимка, подиграва се на твърденията, че „ревнува“ от Ариана Мадикс

Лала Кент сподели задната си част във фотосесия под душ навън, до момента в който хвърляше сянка на мразещите, потвърждавайки, че „ ревнува “ от Ариана Мадикс.

Звездата от „ Правилата на Vanderpump “ беше забелязана в искра, до момента в който се издига над оградата на душа, заобиколена от палми, на фотография, споделена посредством Instagram във вторник.

„ Ревнувам от какво? Твоите грозни кожени панталони? “ 33-годишната Кент написа фотографията, сякаш отговаряше на отчетите, че „ ревнува “ от сътрудника си от Браво.

Твърденията се появиха, откакто Bravo пусна филмовия откъс на сезон 11 „ Vanderpump Rules “ в понеделник.

„ Никога не съм срещал някой, който да бъде излъган и ненадейно да стане Бог! “ Кент каза на Шеана Шей в клипа, като се базира на това по какъв начин Том Сандовал е изневерил на Мадикс с Рейчъл „ Ракел “ Левис, причинявайки раздялата на двойката от 10 години през март.

Скандалът с измамата, наименуван Scandoval, раздруса Бравосферата и публичното мнение за Madix скочи до рекордно високо равнище,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР