Лъжите на Русия спрямо Украйна са фундаментални. Русия лъжеше до

...
Лъжите на Русия спрямо Украйна са фундаментални. Русия лъжеше до
Коментари Харесай

Иво Инджев: Русия не се управлява от Толстой, а от един боклук

Лъжите на Русия по отношение на Украйна са фундаментални. Русия лъжеше до последния миг, че няма да нахлуе в Украйна. И какво стана?! Агресия, която тя назовава миротворческа интервенция.

Това разяснява пред бТВ Иво Инджев. 

Знаете ли каква миротворческа интервенция следих през днешния ден в интернет?! Как съветски миротворци убиват пред очите на един наследник татко му, на пътя и който се моли на татко си да не умира. Нека бранителите на Путин да го разясняват, но първо да го гледат, с цел да забележим по какъв начин ще се измъкнат. Казват, че Путин не е Русия. Напротив. Путин е Русия. Той я ръководи, прави с нея каквото си желае и до момента в който съветския народ не смъкна Путин от власт, ще не преставам да считам, че тъкмо той е лицета на Русия, уточни той.

Путин от дълго време е имал това нещо на разум. Той се е готвил с години за този удар. Трупаше милиарди, с цел да се приготви за момента на наказания, които неизбежно ще дойдат. и те пристигнаха. И лъжеше целия свят. Той желае да погълне Украйна. Тя е негова фиксидея. Без нея той не може да реализира по този начин наречената Велика страна, такава, каквато той си я показва, разяснява той.

Той желае да причисли Украйна, само че за задачата първо би трябвало да я унищожи. Той се надяваше, че ще унищожи ръководството й още като се появи с армията си на границата, само че се провали, уточни той.

Русия не се ръководи от Толстой, че да я обичаме сега. Тя се ръководи от един отпадък, уточни Инджев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР