Л етище "Пловдив" има нов директор. Името на новия директор

...
Л етище "Пловдив" има нов директор. Името на новия директор
Коментари Харесай

Летище Пловдив с нов директор

Л етище "Пловдив " има нов шеф. Името на новия шеф ще се заяви след вписването на смяната в Търговския указател.

Неофициално обаче се твърди, че това е Андрея Андреев, който към този момент е заемал тази служба през 2008 година. Това заяви за Агенция "Фокус " Спас Шуманов, член на Съвета на шефовете и някогашен шеф на летището.

Според Шуманов, честата промяна на шефове може да се дължи на нестабилната политическа обстановка в страната, или пък на липса на умения да си правят добре работата.

"По-важното е, че от 3 ноември 2021 година от летище "Пловдив " потегля Wizz Air ", сподели Шуманов.

Той разясни, че близо две години води тази борба и е удовлетворен, че е постигнал резултат, което е в интерес на хората от района.

Засега полетите на нискотарифната компания ще са до три дестинации. Новите направления от Пловдив са до Лондон, Дортмунд и Меминген. Най-новите услуги на Wizz Air ще се правят надлежно 3 и 2 пъти седмично, предоставяйки на клиентите комфортна опция както за почивка, по този начин и за бизнес пътувания. Местата са към този момент в продажба и са на цени от единствено 38.99 лева

"От началото на декември ще бъде прибавен и нов маршрут до Дъблин ", разясни Спас Шуманов.

Той изясни още, че е под въпрос информацията за това, че към този момент тече процедура по вливане на държавното сдружение Летище София в Летище "Пловдив ".

"Това бяха думи на досегашния длъжностен транспортен министър Георги Тодоров, само че към момента решение на Съвета на шефовете няма ", сподели Шуманов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР