Кюстендилци от снощи и тази сутрин са без кабелна телевизия

...
Кюстендилци от снощи и тази сутрин са без кабелна телевизия
Коментари Харесай

Кюстендилци без кабелна телевизия и интернет след акцията на ГДБОП

Кюстендилци от нощес и тази заран са без кабелна телевизия и интернет след акцията в четвъртък на ГДБОП в офисите на единствения кабелен тв оператор в града „ Кабел САТ Запад “.

Гневни клиенти на услугите на операторите се събраха пред входа на касите на оператора тази заран с гледище да се внесе изясненост по кое време ще бъдат възобновени стратегиите и доставките. Администраторка им даде обещание това да стане до края на деня, съобщи БНР.Някои от пристигналите пред офисите на оператора упорстваха да прекратят договорите си, били предплатили за месеци наред. Най-недоволни са хората от третата възраст, откакто нощес не могли да гледат обичания сериал.

И офиси на компании и сдружения употребяват интернет на тв оператора, какъвто тази заран нямаше.

Според мнения в Кюстендил и Дупница, акцията,  която се води от Европол и българските управляващи,  цели унищожаването на дребните кабелни оператори от „ крупни медийни олигарси “.   Целта била да бъдат осъдени тв операторите поради декларирания от тях преди два дни подготвеност за митинг против промени в Закона за електронните оператори.  От кабелната телевизия в Дупница даже призовали жителите да стачкуват.

В Гоце Делчев също са без интернет и кабелна телевизия , а нощес там се организира митинг против акцията, осъществена от ГДБОП в офисите на „ Кабел Сат Запад “. Десетки се събраха пред офиса на компанията, с цел да стачкуват, че половината град е без кабелна телевизия и интернет, съобщи БГНЕС.

Акция на ГДБОП против компанията през вчерашния ден се организира в Югозападна България в градовете Кюстендил, Дупница, Благоевград и Гоце Делчев. Абонатите на „ Пирин СОТ “ в Благоевград също се без интернет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР