Кюстендил. Защитихме рекорден европейски бюджет за България в размер на

...
Кюстендил. Защитихме рекорден европейски бюджет за България в размер на
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел, ГЕРБ: Рекордният европейски бюджет за България е израз на доверието, което премиерът Борисов и страната ни имат в Европа

Кюстендил. Защитихме рекорден европейски бюджет за България в размер на 18 милиарда лева В него влиза финансиране за обичайни за страната ни политики – районна, земеделска. Този бюджет е израз на доверието, което България и министър председателят Борисов имат в Европа. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . На него участваха още регионалният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев, народните представители Кирил Калфин и Радослава Чеканска, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, кметове на общини, кметства, съветници, ръководители и членове на общински управления на ГЕРБ от Кюстендилска област.
„ За нас България е идея и с цел да пребъде тя е значимо образованието на младежите. Благодарение на България образованието ще стои високо в дневния ред на Европейски Съюз, това е инвестиция в бъдещето “, посочи лидерът на листата. Според нея идеята за България е и грижа за всяко обитаемо място. „ Европейските политики би трябвало да са приспособени към действителностите в България. Сега някои общини са изключени от Програмата за развиване на селските региони и това би трябвало да се промени. Искаме в селата ни да има повече живот “, сподели Мария Габриел. Тя бе безапелационна, че народен интерес се пази с дипломация и престиж. „ Ние ги имаме, нашата листа е най-хубавата. Нека всички на 26 май изпратим мощно обръщение към Европейски Съюз. Послание за дейна България, която макар че в края на предишния век стартира от нулата – в този момент е доста развита “, прикани Габриел.
„ Нека на 26 май да предотвратим нашето родно място да попадне в ръцете на някогашните комунисти и на дамата с заболели упоритости за власт и премиерски пост. Тя е впрегнала всичко най-ужасно и към този момент отвращава всички ни. Нинова няма по какъв начин да завоюва нови гласоподаватели, по тази причина желае да отблъсне нашите “, регистрира на собствен ред Андрей Ковачев. Той бе безапелационен, че където има комунизъм – няма европейски приходи. „ Тези хора доведоха страната до такава степен, че 1 $ струваше 3000 лева, а в този момент желаят европейски приходи. Няма по какъв начин, ние започнахме от дъното “, означи претендентът за член на Екологичен потенциал. Ковачев още веднъж подсети, че единственият цивилизован метод за интеграция на страните от Западните Балкани е европейска вероятност. „ Ще работя да спрем вечно пропагандата и омразата сред сънародници в разнообразни точки на Балканите, желая границите да са алегорични “, показа той.
„ Познавам българските райони и обитаеми места, знам какво постигнахме дружно, а то е доста. С европейското финансиране ремонтирахме здания, улици, санирахме блокове. Ние в Екологичен потенциал ще имаме значима задача – за идващия програмен интервал да работим фондовете за България освен да бъдат повече, само че и да доближат до дребните общини и всеки жител да се почувства заслужен европеец, тъй като той е точно подобен. Да създадем по този начин, че да има високи приходи и вероятност за младежите. Ние знаем по какъв начин и не е нужно да даваме голи обещания, тъй като рецептата ни е известна – работа, работа и работа “, съобщи претендентът за евродепутат Лиляна Павлова.
„ Не бива да подценяваме изборите, тъй като Българска социалистическа партия посредством тях ще опитат да смъкват от власт държавното управление и да разкарат демократите от политическия живот. Има единствено една политическа мощ, която може да скапе сюжета им и това е ГЕРБ “, изясни Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили. По думите му всички останали участници на изборите имат други цели, само че не и да спрат Нинова и „ офшорничката “ Йончева. „ Западните хора сътвориха Европейски Съюз, те живеят по-добре от нас, имат по-високи приходи и повода е една – комунисти не са ги управлявали. Българска социалистическа партия ни доведоха до финансова и икономическа бездна. Възрастните се питат „ за какво са ни такива пенсиите “ – ами няма по какъв начин от 10 лева внезапно да станат 2000 евро “, уточни претендентът за евродепутат. „ Казвам на младите, които не са живели във времената на Българска социалистическа партия на власт – тежко ни на всички, в случай че допуснем да ни победят. Ние имаме тим от потвърдени имена в Европа. Нека изпратим тях в Екологичен потенциал, а не инцидентни лица, тръгнали за първи път на избори “, приключи Йорданов. „ Българска социалистическа партия желаеха борба за тези избори и ще я получат. Ние, от Съюз на демократичните сили, сме извънредно мобилизирани. Имаме качествена листа, аз имам вяра на хората в нея. Сигурен съм, че ще победим “, сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР